«Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα, ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος με τον κόσμο του Άρη.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης στην Real News:

«Ο απίστευτος κόσμος του Άρη μάς δίνει δύναμη να τον οδηγήσουμε και πάλι πολύ ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Με την ποιότητα και το δυναμικό που διαθέτει μπορεί να καταφέρει πολλά, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Πρόκειται για μια φανταστική πόλη, στην οποία όλοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει πολύ. Ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Τα πάντα κυλούν άψογα και ήρθα με διάθεση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μια μεγάλη ομάδα με τη δική της ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι πριν έρθω είχα ρωτήσει και είχα μάθει πόσο φανατισμένοι και πάντα στο πλευρό του Άρη είναι οι οπαδοί του, τι είχα δει και στο διαδίκτυο, όμως η πραγματικότητα ξεπερνάει την εικόνα. Είναι πολλοί και… ξεχειλίζουν από αφοσίωση, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα αλλού. Σου λένε ότι ο Άρης είναι η ζωής τους και τους πιστεύεις, είμαστε τυχεροί με τέτοια υποστήριξη. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, οι αντίπαλοι είναι όλοι αξιόλογοι και με δυνατές μονάδες, όμως αισθάνομαι ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».