«Αυτή τη φορά βγάλαμε αντίδραση…»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στην αντίδραση του Ηρακλή μετά το γκολ της Ξάνθης, χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, ενώ σχολίασε και τις αγωνιστικές επιλογές του.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για μας. Βγάλαμε ενέργεια και πάθος, αλλά βγαίνει ένα άγχος στην ομάδα, ότι όποτε φτάσει ο αντίπαλος στη περιοχή μπορεί να δεχτούμε γκολ. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει με το δοκάρι, αλλά και να το χάσουμε γιατί μετά το γκολ δεν είχαμε ηρεμία. Πρέπει να κρατήσουμε την προσπάθεια, το πάθος, τη δύναμε και την αντίδραση μετά το γκολ».

Για την διαιτησία: «Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλάω για την διαιτησία και δεν θα το κάνω. Σε προηγούμενο αγώνα δεν είχα καλή αντίδραση προς τον διαιτητή και στεναχωρέθηκα. Θέλω να σέβομαι τους διαιτητές και να σέβονται την ομάδα μας».

Για το ότι ο Ηρακλής αντέδρασε: ««Είναι σημαντικό ότι η ομάδα αντέδρασε. Σε προηγούμενα παιχνίδια δεν το κάναμε. Η αλήθεια είναι ότι δεχτήκα κριτικήγ για το προηγούμενο παιχνίδι. Είπα σε όλες τις δηλώσεις μου ότι δεν μου αρέσει να παίζουμε έτσι, και κρατάμε το αποτέλεσμα. Άλλα εννοούσα, άλλα είπα και παρεξηγήθηκα. Εμάς μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν το κάναμε. Δεν ήταν δική μου εντολή να μην παίξουμε καλά, αλλά έτσι βγήκε. Σήμερα παίξαμε καλά».

Για το ότι οι αντίπαλοι στο Καυτανζόγλειο κάνουν καθυστερήσεις: «Εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι η μετάβαση από την Football League, στη Super League είναι πολύ δύσκολη. Μέσα στην έδρα μας σίγουρα, όχι τόσο σήμερα, αντιμετωπίσαμε αυτό το θέμα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να έχουμε καλό ρυθμό και να σκοράρουμε γρήγορα».

Για την εμφάνιση του Μακρή: «Εγώ ευθύνομαι που άργησε να έρθει στην ομάδα. Κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το παιδί να έχει κάποια προβλήματα. Το ότι η ομάδα ήταν έτοιμη και είχε αργήσει να έρθει μαζί μας. Είχε να παίξει τέσσερις μήνες μετά τον ΟΦΗ. Είναι πολύ δυσκολο για έναν παίκτη να βρει ρυθμό. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τον Βέλλιο: «Έχω τέσσερα σέντερ φορ. Δεν θέλω να κρύβομαι, είναι ένα πρόβλημα διαχείρησης. Είναι όλοι καλοί παίκτες. Αυτό που έχω πει σε ολα τα παιδιά, όποιος είναι καλύτερος στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, αυτός θα παίζει. Μέχρι σήμερα στην ομάδα έχουν παίξει 21 παίκτες. Εχω δείξει, όπως και την προηγούμενη χρονιά, ότι τους βάζω όλους».