Αυτοκριτική από Βαρέλα

Την δική του αυτοκριτική, για την παρουσία του την φετινή σεζόν έκανε ο Φερνάντο Βαρέλα, μιλώντας αποκλειστικά στο PAOK TV, στο pre game της αναμέτρησης με την Λαμία.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του:

Τώρα που έχει έρθει αυτός ο τραυματισμός, μπορώ να πω ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Γιατί δε μου άρεσε ο τρόπος και το στυλ που αγωνιζόμουν έως τώρα στη σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουράσω το μυαλό μου, να αντιληφθώ τα λάθη μου όταν πηγαίνω σπίτι, να βελτιωθώ και να επιστρέψω καλύτερος.

Όταν είσαι σε καλή κατάσταση ένας τραυματισμός είναι μία άτυχη στιγμή, αλλά όταν δεν είσαι στην επιθυμητή κατάσταση γιατί να μην πεις ότι τουλάχιστον ο τραυματισμός ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ξέρω το αγωνιστικό μου στυλ, ξέρω ότι δεν παίζω τόσο καλά από την αρχή της σεζόν έως τώρα και ίσως, δεν ξέρω, ο Θεός, μου έστειλε αυτό τον τραυματισμό για να σκεφτώ, να ξεκουραστώ, να δω τους αγώνες μου και να τους μελετήσω, να μάθω τι έκανα λάθος και να επιστρέψω καλύτερος στα παιχνίδια που έρχονται. Νιώθω καλά και όχι άσχημα για αυτό τον τραυματισμό που μου ήρθε.

Φυσιολογικά θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα, να παίζω καλά, αλλά στο δικό μου το μυαλό είπα «γιατί να σκεφτώ άσχημα για αυτό τον τραυματισμό και να είμαι εκνευρισμένος με εμένα», είπα «αυτό συνέβη, τώρα έχεις χρόνο να ξεκουραστείς, να ηρεμήσει το μυαλό σου και να επιστρέψεις πιο δυνατός».