Αυτόν τον αντίπαλο θέλει ο Πέλκας

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος αναφέρθηκε στους δύο πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ αλλά και για την δική του προτίμηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, δεν είναι εύκολος. Θα δούμε πρώτα την κλήρωση και θα αναλύσουμε τις ομάδες. Τώρα είναι πολύ νωρίς. Έχουμε έναν μήνα διακοπές τώρα και μετά θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε».

Για τον Άγιαξ και τη Βασιλεία: «Ο Άγιαξ είναι μια ιστορική ομάδα. Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι, αν και τώρα τελευταία παίζει με αρκετούς πιτσιρικάδες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, ποιοι θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν. Η Βασιλεία είναι κάθε χρόνο πρωταθλήτρια στην Ελβετία, αν και φέτος δεν τα κατάφερε. Ίσως είναι καλό για εμάς αυτό, διότι μάλλον θα αποδυναμώθηκε για να συμβεί αυτό. Γενικά είναι δύσκολα τα πράγματα. Πιστεύω ότι μάλλον με τον Άγιαξ θα κληρωθούμε, διότι κάθε φορά αυτό γίνεται. Πρέπει να σπάσει και αυτή η αρνητική παράδοση».

Για την παρουσία πολλών Ελβετών διεθνών στο ρόστερ της Βασιλείας:«Το ότι υπάρχουν πολλοί Ελβετοί διεθνείς σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Δε νομίζω να λείψουν από τους αγώνες των προκριματικών. Στις 14 Ιουλίου τελειώνει το Μουντιάλ, στις 24 είναι το πρώτο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα φτάσει και στον τελικό η Ελβετία. Έτσι κι αλλιώς, με όποια ομάδα κι αν κληρωθούμε δεν θα είναι εύκολο. Δεν μπήκαμε, άλλωστε, ποτέ στους ομίλους. Είναι δύσκολος ο δρόμος. Οι αντίπαλοι είναι καλές ομάδες. Δεν υπάρχει κάποιο αουτσάιντερ για να πεις ότι αν πέσω με αυτόν θα περάσω εύκολα».

Για το ποια από τις δύο ομάδες προτιμά: «Με τον Άγιαξ και τις δύο φορές που τον αντιμετωπίσαμε μπορούσαμε να τον περάσουμε. Την περίοδο αυτή που θα παίξουμε ο Άγιαξ δεν είναι στο καλύτερο σημείο του αγωνιστικά. Τη χρονιά που παραλίγο να αποκλειστούν από εμάς πήγαν τελικό στον τελικό του Europa League. Άρα ανεβαίνουν σταδιακά. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ».