«Αυτό είναι το επικίνδυνο στοιχείο του ΠΑΟΚ»

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε τον προπονητή του Άγιαξ, ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ήταν αυτό του Νούσερ Μασράουι, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το πρόσφατο παιχνίδι με την Εμέν και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης (13/8) ήταν αμφίβολη.

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η αμεσότητα του παιχνιδιού του Δικεφάλου είναι επικίνδυνη, μιας και η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να αλλάξει με ευκολία την μπάλα και διαθέτει αρκετή ταχύτητα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει επίσημο παιχνίδι ακόμη:

«Είναι πολύ καλό για εμάς. Μαζεύουμε εμπειρία μέσα από τα επίσημα παιχνίδια και βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Έχω αρκετούς διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Χρειαζόμαστε αυτή την πληθώρα λύσεων. Πρέπει να ξέρουν τουλάχιστον 14-15 να παίζουν μεταξύ τους».

Για τον Φαν Ντε Μπέεκ:

«Εφόσον δεν έχω καμία ενημέρωση από τον Άγιαξ, υπολογίζεται κανονικά».

Για το πάθος των παικτών του:

«Ταλιαφίκο και Τάντις έχουν το πάθος και τη θέληση να… σκοτώσουν τον αντίπαλό τους. θα έπρεπε να το έχουν όμως όλοι!»

Για τη προσέγγιση του ματς:

«Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας θα το λύσουμε. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Η αμεσότητα του παιχνιδιού του είναι πολύ επικίνδυνη. Μπορούν να αλλάξουν με ευκολία την μπάλα και έχουν πολύ ταχύτητα».

Για τον Μαζραουί:

«Περιμένω να αγωνιστεί. Υπήρξε ένα πρόβλημα, αλλά προπονήθηκε κανονικά και περιμένουμε να αγωνιστεί. Στην τελευταία προπόνηση θα φανεί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι στη διάθεσή μας».