«Αυτό είναι το κλειδί για την πρόκριση»

Στην κάμερα του PAOK TV μίλησε μετά την ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ ο Χοσέ Κρέσπο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η πρόκριση είναι… ορθάνοικτη, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Παράλληλα τόνισε πως το «κλειδί» για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει η συγκέντρωση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα είναι ανοικτά, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παίξαμε το παιχνίδι μας, είχαμε ευκαιρίες, χάσαμε ένα πέναλτι. Ο αντίπαλος έκανε και αυτός το παιχνίδι του, είχε ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ. Το πρώτο με πέναλτι όπου έπρεπε να ήμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Επίσης και στο δεύτερο γκολ έπρεπε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση γιατί γνωρίζαμε ότι παίζουν διαγώνια. Αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι η πρόκριση είναι εντελώς ανοικτή. Τώρα παίζουμε στην Τούμπα, θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δώσουμε το 100%. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε».

Τι ήταν αυτό που έφερε την ήττα και ποιο είναι το κλειδί για την πρόκριση στη ρεβάνς:

«Νομίζω ότι έπρεπε να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι με τη μπάλα, γιατί είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε σε κάποιες αντεπιθέσεις, την οποία και χάσαμε. Είδαμε στο παιχνίδι ότι όταν καταφέραμε να βρούμε τον χώρο, παίξαμε ανάμεσα στις γραμμές. Από την άλλη και ο αντίπαλος είχε ποιότητα. Γενικά νομίζω το κλειδί του επόμενου αγώνα θα είναι η συγκέντρωση. Αν την έχουμε μπορούμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση».