Αύριο κρίνεται για το γήπεδο

17

Ραντεβού με τον πρόεδρο του Καυτανζογλείου Σταδίου, Γιάννη Θεμελίδη, θα έχει αύριο ο Σπύρος Παπαθανάσης, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιστρέψει ο Ηρακλής, στο γήπεδο που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες… Το ραντεβού θα είχε γίνει νωρίτερα, αλλά ο πρόεδρος του Σταδίου έλειπε από τη Θεσσαλονίκη κι έτσι προγραμματίστηκε για αύριο…

Όπως είναι γνωστό, ο Ηρακλής οφείλει 120.000 ευρώ στο Στάδιο, το οποίο προσέφυγε στη δικαιοσύνη και έβγαλε διαταγή πληρωμής και ο Παπαθανασάκης θα επιδιώξει να κάνει έναν διακανονισμό, προκειμένου να λυθεί το θέμα και να επανέλθει η αρμονία στις σχέσεις των δύο πλευρών. Το Στάδιο θέλει να κάνει τα χρήματα, τα οποία το συντηρούν σε κάποιο βαθμό και εννοείται ότι δεν θέλει να κάνει έξωση στον μοναδικό ενοικιαστή.

Η επιθυμία για εξεύρεση λύσης είναι κοινή, καθώς και ο Ηρακλής δεν θέλει να ξεσπιτωθεί και να ψάχνει γήπεδο. Τα όσα λέγονται για την Ευκαρπία είναι λόγια εντυπωσιασμού, καθώς το γήπεδο του Μακεδονικού δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες Football league στην κατάσταση, που είναι.