Αύριο ξεκαθαρίζει για έναρξη του πρωταθλήματος

82

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είχαμε επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Παρόλο λοιπόν που δεν έχει ανακοινωθεί το πόρισμα για την υπόθεση Μπίκα, δεν υπάρχει ακόμα ΚΕΔ και όλοι οι σύλλογοι έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους υπό τη λογική ότι θα υπήρχε διακοπή, προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες διεξαγωγής της 11ης αγωνιστικής.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να οριστούν διαιτητές και έτσι ο Κουτσοκούμνης έχει εντείνει ακόμα περισσότερο τις επαφές του, ώστε να βρεθεί άμεσα ο επόμενος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του. Εφόσον έχουμε νέα ηγεσία στην ΚΕΔ μέχρι αύριο το μεσημέρι θα οριστούν με την ψυχή στο στόμα οι διαιτητές των αγώνων και αυτοί θα διεξαχθούν κανονικά το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, οι διεθνείς ομοσπονδίες έδωσαν εντολή στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ να περάσει διάταξη, σύμφωνα με την οποία παράγοντες που θα κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία θα παραπέμπονται στα αρμόδια όργανα.