Βέλλιος: «Τα καλύτερα για τον Ηρακλή έρχονται»

20

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας έγινε η διπλή βράβευση του Απόστολου Βέλλιου ο οποίος υπήρξε ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Ο «κυανόλευκος» επιθετικός ο οποίος έκανε σπουδαία πράγματα και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, παρέλαβε το βραβείο του MVP αλλά και του Best Goal για την 12η αγωνιστικής.

Το βραβείο του MVP δόθηκε στον Βέλλιο από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Λάζαρο Καλαϊτζίδη, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Απόστολο για την χαρά που μας δίνει, εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Είμαι χαρούμενος καθώς όπως και εγώ, έτσι και ο Βέλλιος προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή».

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του βραβείου για το Best Goal η οποία έγινε απόν χορηγό της ομάδας ιδιοκτήτη της εταιρείας «CONDITO», Κώστα Μωραϊτη, ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να δώσω αυτό το βραβείο στον Απόστολο στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία».

Αφού παρέλαβε τα δυο βραβεία, ο Απόστολος Βέλλιος δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε «δέσει» ως σύνολο και τα καλύτερα έρχονται»

Σχετικά με το που αφιερώνει αυτά τα βραβεία,ο φορ του Ηρακλή είπε:

«Τα βραβεία τα αφιερώνω στους συμπαίκτες μου»

Για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με αυτόν τόνισε:

«Aυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε»

Για την Εθνική είπε

«Με χαροποιεί οτι ακούγεται το όνομα μου για την εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους».

Αναφερόμενος στην αναγκαστική απουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι, τόνισε:

«Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν».

πηγή: bluearena.gr