Βαζάκας: «Μεγάλες μεταγραφές ο Άρης, στο γήπεδο το φαβορί»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής, Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη μίλησε στο Athletic Radio 104,2 για το νέο πρωτάθλημα και τόνισε ότι η 5άδα Άρη, ΟΦΗ, Απόλλωνα, Τρικάλων και Λαμίας θα «σπάσει», ενώ ζήτησε να μην ξεγράφουν την ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους της ομάδας του: «Ο πρώτος στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Γνωρίζω καλά το πρωτάθλημα, γιατί όταν έχεις τα χρήματα τότε μπορείς να πάρεις πολλούς παίκτες και μεγάλης αξίας, ώστε να μπορέσεις να είσαι φαβορί. Η ομάδα επένδυσε πάνω σ’ εμένα, ώστε να πάρουμε πολλά νέα παιδιά και να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, τον Δεκέμβρη να δούμε πού είναι η ομάδα και τότε θα οριοθετήσουμε τους στόχους μας.

Μπορεί να λέγονται πέντε ομάδες ως φαβορί, όμως να μην βγάλουν απ’ έξω την Καλλονή. Παίξαμε με μια καθαρή και υγιής ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ που πάει για την άνοδο. Όσο είχαμε την δύναμη, είδατε μια σφιχτή ομάδα που να έχει το θάρρος και το θράσος για να κερδίσει τον ΟΦΗ».

Για τις πέντε ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο: «Θα δείτε ότι αυτή η πεντάδα θα σπάσει. Ίσως αυτοί που μιλάνε πολύ δεν ξέρουν καλά την κατηγορία. Θα δείτε στις πρώτες αγωνιστικές ότι θα έρθουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένετε».

Για τον Άρη: «Ο Άρης εμφανίζεται και λέει επειδή πήραν μεγάλα ονόματα, είμαστε το πρώτο φαβορί. Μπορεί στα χαρτιά να λέει ότι είναι πρώτο φαβορί, αλλά στο γήπεδο θα είναι διαφορετικά. Θα πάει σε έδρες που δεν θα του χαριστεί τίποτα».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει σεμνότητα ως ομάδα. Δεν παίζει ρόλο μόνο το μεγάλο όνομα. Είναι το όπλο του. Έχει λαό, θυμάμαι ότι όταν είχα έρθει ως αντίπαλος με τα Τρίκαλα, είχε 7.000 κόσμο και νόμιζες ότι παίζεις μπροστά σε 40.000».

Για την επίθεση στην κλήρωση της Football League: «Η λέξη που ταιριάζει είναι η λέξη ντροπή. Κάποιοι τους έβαλαν και τα έκαναν αυτά. Δεν πήγαν 10 άτομα στα καλά καθούμενα για να κάνουν επεισόδια. Αυτοί που κρύβονται από πίσω, δεν μπορούν να είναι αόρατοι και εξυπηρετούν συμφέροντα. Τώρα για ποιον λόγο; Αυτά πρέπει να τα κάνουν εκείνοι που είναι η δουλειά τους. Εμείς πρέπει να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας και όλοι οι άλλοι πρέπει να βρουν αυτά τα άτομα και από που υποκινούνται».