Βαζάκας: “Σοβαρή ομάδα ο Άρης”

Στο Metropolis 95.5, μίλησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος βαζάκας, ο οποίος αναφέρθηκε στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, τονίζοντας ότι έμαθε από τα λάθη του και ότι ο Άρης είναι έτοιμος για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Σπανό: «Είμαστε φίλοι, εγώ είμαι πιο “παλιός” αυτός είναι από τα νέα παιδιά και οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές».

– το πώς είδε τον Αρη: «Το είπα και πριν το παιχνίδι ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Εμείς είχαμε και προβλήματα λόγω της γαστρεντερίτιδας που χτύπησε 7 παίκτες μας την Πέμπτη, ήρθαμε ελλειπείς όποτε το παιχνίδι για τον Αρη έγινε πιο εύκολο από ότι αρχικά υπολόγιζε. Αντισταθήκαμε για ένα ημίχρονο, είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας που έκανε πολλές αποκρούσεις και ο Αρης θα μπορούσε να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο. Όμως το γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες, ο Αρης απαλλάχθηκε από το άγχος, ανέβασε την απόδοσή του, επιβλήθηκε και κέρδισε δίκαια».

– το ότι ο Αρης θεωρείται η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας: «Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε με την Παναχαϊκή. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, μείναμε πίσω με 2-0 και παρ’ όλα αυτά πίστεψα και είπα στους παίκτες μου ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Ο Αρης είναι άλλη ομάδα, δύσκολα άλλη ομάδα μπορεί να του γυρίσει παιχνίδι λόγω της δυναμικής του και της ποιότητας των παικτών του».

– την απρόσμενη ήττα της Παναχαϊκής από τον Αιγινιακό: «Αυτό δείχνει ότι εκτός του Αρη αλλά και του ΟΦΗ που ενισχύθηκε και είναι και αυτός πλέον γεμάτη ομάδα, όλες οι άλλες ομάδες είναι στο ίδιο καλούπι. Οπότε ήταν έκπληξη αφού η Παναχαϊκή εμφανίζει πολλές αδυναμίες ως ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Εγώ τους έδωσα συγχαρητήρια αφού δεν έχουν τις ικανότητες του Αρη και βρίσκονται στην τρίτη θέση, μάλιστα όταν παίξαμε μαζί ήταν δεύτεροι. Αξίζουν μπράβο για τον τρόπο λειτουργίας τους. Αλλά ο Αρης έχει καλή διοίκηση, ο Καρυπίδης έμαθε από τα λάθη του, έχτισε μια σοβαρή ομάδα και δεν εμφανίζονται προβλήματα προς τα έξω».