Βλέπεις ΠΑΟΚ από όλα τα μέρη του κόσμου

Όπως συνηθίζει στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους του που είναι στο εξωτερικό να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καλλονή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Ο αγώνας για την 27η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ Καλλονής (Κυριακή 20.03, 17:15) θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς  στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.

Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports1HD, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του Δικεφάλου θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5στο Ισραήλ.  Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής (Κυριακή 20.03, 17:15)