Βλέπει Αμπντούν, και όχι μόνο

19

Την περίπτωση του Τζαμέλ Αμπντούν παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ, ψάχνοντας έναν ακραίο μεσοεπιθετικό για να ενισχυθεί.

Ο 28χρονος Αλγερινός ανήκει στην Νότιγχαμ, στην οποία δεν είχε ιδιαίτερο ρόλο πέρσι (22 συμμετοχές, αλλά μόλις 7 γεμάτα παιχνίδια και 1 γκολ), και θα τον ενδιέφερε η προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αμπντούν σταμάτησε να παίζει πέρσι από τον Μάρτιο και φέτος δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Στιούαρτ Πιρς. Μάλιστα, δεν ήταν ούτε στην αποστολή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Μπλάκμπουλ.

Ο Αλγερινός έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Νότιγχαμ, η οποία τον αγόρασε πέρσι με 2 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό.

Βέβαια ο Αμπντούν δεν είναι αριστερός επιθετικός, καθώς παίζει με το δεξί, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς παίζει και αριστερά, ενώ πέρσι τα μισά ματς στην Αγγλία τα έκανε αριστερά.

Ο 28χρονος πρώην παίκτης της Καβάλας και του Ολυμπιακού, που δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση για πολλούς λόγους, δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζει ο ΠΑΟΚ. Όπως έγραψε το Thessports στο στόχαστρο είναι και ένας αριστερός επιθετικός από καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, σύμφωνα με μία πληροφορία, από τη Γερμανία.