«Βλέπει» και Άρη ο Σπανός

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπανός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα. Όπως είναι λογικό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, λογικό είναι να επιλέξει παίκτες που γνωρίζει καλά και ιδιαίτερα ποδοσφαιριστές που είχε πέρσι στους «κιτρινόμαυρους».

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως έχει στο μεταγραφικό στόχαστρό του, δύο εξ αυτών και πιο συγκεκριμένα τους Μπράνισλαβ Νίκιτς και Γιάννη Πάσα. Για τον πρώτο, τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο απλά. Στον Άρη δεν θα συνεχίσει, έχει «δεσμούς» με Κέρκυρα, καθώς από εκεί κατάγεται η σύζυγός του, ενώ έχει παίξει στους «Φαίακες» για δύο σεζόν. Άρα λογικά αν θέλει τον Βόσνιο, τότε μάλλον θα υπάρξει εύκολα συμφωνία μαζί του.

Για τον Πασά τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Με την έννοια ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα τον κρατήσει ή όχι ο Άρης.

Υπάρχει βέβαια και μία άλλη παράμετρος. Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίσουν να μη συνεχίσουν με τον 27χρονο εξτρέμ κι επειδή έκανε μια καλή χρονιά, έστω και στη Football League, λογικό είναι να έχει κι άλλες προτάσεις. Οπότε ενδεχομένως η περίπτωσή του να έχει δυσκολίες για την Κέρκυρα του Δημήτρη Σπανού.