Βλέπει στην… Κέρκυρα ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής είναι αυτή την εποχή στον αέρα, αφού η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 ουσιαστικά κατέβασε τα ρολά και δεν πρόκειται να παίξει ούτε στη Φούτμπολ Λιγκ.

Μετά και την αποχώρηση του Τομ Παπαδόπουλου, οι εναπομείναντες παράγοντες του Ηρακλή, ψάχνουν τρόπο να παίξει η ομάδα σε ένα πρωτάθλημα και μια λύση είναι το ΑΦΜ ομάδας Φούτμπολ Λιγκ ή Γ’ Εθνικής.

Οι επιλογές είναι πολύ λίγες και μια είναι το ΑΦΜ του Κρόνου Αργυράδων, της ομάδας της Κέρκυρας, που ανέβηκε στη νέα Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Κρόνος Αργυράδων εκπροσωπεί ένα χωριό της Κέρκυρας και δεν υπάρχει η δυνατότητα, απ΄ ότι φαίνεται, να υποστηριχτεί οικονομικά η ομάδα, καθώς στη Φούτμπολ Λιγκ (3η κατηγορία) πρέπει να γίνει ΠΑΕ και χρειάζεται μπάτζετ για αντέξει.

«Πρόσφατα, μου ζητήθηκε να πουλήσω τον ΑΦΜ του σωματείου, αλλά η απάντησή μου ήταν αρνητική, διότι ο Κρόνος ανήκει στις Αργυράδες και όχι στον Καραϊσαρλή. Σήμερα είμαι εγώ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Ωστόσο, μετά την αδιαφορία που διαπίστωσα την Κυριακή, δεν σας κρύβω ότι από το μυαλό μου περνούν και δεύτερες σκέψεις, όπως το να δώσω την ομάδα και τα χρήματα που θα ξόδευα γι’ αυτήν, να τα διαθέσω για να φτιαχτεί το γήπεδο. Κοιτάξτε… Στα πέντε χρόνια που είμαι στον σύλλογο, έχουμε κατακτήσει πέντε τίτλους κι έχουμε επιτύχει τρεις ανόδους. Από το Α’ τοπικό, ο Κρόνος έφτασε σήμερα να είναι ένα από τα σαράντα κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ελλάδας. Όμως, δεν μπορώ πια να ανταπεξέλθω μόνος. Δεν γίνεται να συνεχίσω να τραβάω μόνος μου το κουπί. Θα κάνουμε ακόμη μία προσπάθεια κι ελπίζω αυτή την φορά να υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο. Ειδάλλως, θα δω τι θα κάνω και θα πάρω τις αποφάσεις μου», είπε ο πρόεδρος του Κρόνου Αργυράδων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παραχωρεί την ομάδα.