Βοσνιάδης: “Να πάρει όλα τα ματς ο Άρης”

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στον Arena fm για την προσπάθεια ανόδου στην Super League των “κίτρινων” . Μάλιστα τόνισε τα εξής:

«Ο Άρης βέβαια προλαβαίνει να βγει, αρκεί να μην κάνει λάθη. Πιστεύω θα χαθούν βαθμοί από τους από πάνω, ειδικά από τη Λαμία.Έχει ματς η Λαμία που θα δυσκολευτεί. Έρχεται και στο Χαριλάου.

Ο Άρης πίστεψε ότι θα είναι πολύ εύκολο. Δεν υπάρχει εύκολο σε αυτό το επίπεδο. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη. Εδώ που φτάσαμε είναι να πάρει όλα τα ματς ο Άρης κι ας μην παίζει καλά.

Έχει ξεκινήσει μια μόδα τα τελευταία χρόνια με πολλά χέρια στην κατηγορία. Από πέρσι βλέπω να σηκώνονται πολύ εύκολα χέρια μέσα στην περιοχή. Δεν πάει η μπάλα στο χέρι, πάνε τα χέρια στην μπάλα.

Θεωρώ ότι του Άρη είναι πιο δύσκολο το ματς με τον Παναιγιάλειο  από αυτό της Λαμία με τον Αγροτικό. Η Λαμία δε χάνει εύκολα, βρίσκεται ψηλά από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων θα είναι η μια ομάδα που θα ανέβει. Δυνατοί ποδοσφαιριστές, ομάδα κομμένη και ραμμένη στην κατηγορία. Ομάδα που πάντα βρίσκει τον τρόπο έστω και στο 90-95.»