«Βραδιά μαγική, μεσημέρι ουσίας…»

16

Είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Άρη ακόμη σκέφτονται και συζητούν όλα όσα έζησαν το βράδυ της Τετάρτης. Όπως επίσης όμως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι έχουν βάλει καλά στο μυαλό τους ότι αν μείνουν εκεί, θα έχουν… θέμα.

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς μιλά στην Arena Press και… ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Μιλά για μία μαγική βραδιά, ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά το σπουδαιότερο έρχεται και είναι αυτό με την Καλλιθέα. Εκεί είναι η ουσία..

Πώς έζησες το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς;

«Ήταν μια ωραία, μαγική βραδιά. Για να πω την αλήθεια το περίμενα, γιατί μου είπε κάποια πράγματα ο πατέρας μου, είχα δει και βίντεο από το προηγούμενο ματς. Έπαθα πλάκα, ήταν μια νύχτα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε…».

Θεωρείς ότι ο Άρης, σαν οργανισμός, έστειλε μηνύματα;

«Στείλαμε ένα μήνυμα, όχι τόσο εμείς, όσο, κυρίως ο κόσμος. Ο Άρης είναι ζωντανός. Είναι ένα μεγάλο σωματείο. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία που βρισκόμαστε και ελπίζω γρήγορα να επιστρέψουμε στη θέση μας. Ο κόσμος του Άρη είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

Και τώρα Καλλιθέα…

«Αφήνουμε πίσω την Μπόκα. Ήταν μια γιορτή για όλους μας, δείξαμε αυτά που δείξαμε, αλλά μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Καλλιθέα το μεσημέρι της Κυριακής. Σε αυτά τα ματς είναι η ουσία γιατί αυτά θα μας δώσουν το πρωτάθλημα. Θα είμαστε σοβαροί. Δεν μας επηρεάζει η ήττα τους από την Παναχαϊκή. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Καλλιθέα θα έρθει να παίξει χωρίς άγχος. Εμείς πρέπει να επιβληθούμε από την αρχή…»

Ένα μήνυμα για τη συνέχεια…

«Γενικά σε όλα τα ματς πρέπει να αποτελούμε φόβητρο για τους άλλους. Ιδιαίτερα όταν έρχονται στην έδρα μας, να ξέρουν ότι θα χάσουν. Ζητούμε τη στήριξη του κόσμου σε όλα τα παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Να περάσουμε σε όλους το μήνυμα πως θα πρέπει να ψαχτούν για τον δεύτερο. Δεν θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες ομάδες. Απλά πιστεύω πολύ σε εμάς».

«Του έστειλα φωτογραφίες και βίντεο…»

Ο πατέρας του Μπάνε, ο Νίκολα δεν ήταν παρών στο γήπεδο με την Μπόκα, διότι είχε υποχρεώσεις, ωστόσο ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης: «Δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει. Έχει ζήσει όμως και ο ίδιος παρόμοιες καταστάσεις τα παλαιότερα χρόνια. Γεμάτα γήπεδα με 20 και 30 και 40 χιλιάδες κόσμο. Στεναχωρήθηκε που έλειψε γιατί ήθελε πολύ να έρθει στο γήπεδο. Την πρώτη φορά που είχε ανακοινωθεί το φιλικό είχε κανονίσει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετά την αναβολή δεν μπορούσε. Τον ενημέρωσα όμως εγώ. Του έστειλα βίντεο και πολλές φωτογραφίες που τράβηξα. Εννοείται πως κι εκείνος έπαθε πλάκα».