«Βρωμιάρηδες μην ξαναπιάσετε τον ΠΑΟΚ στα στόματα σας»

880

Με αφορμή τα σχόλια του Ισίδωρου Κούβελου στο Facebook, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού τοποθετήθηκε, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη και όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θαυμάστε Μούτρα που έχουν το θράσος να σχολιάζουν αρνητικά και με κόμπλεξ τον Π.Α.Ο.Κ.

Βρωμιάρηδες Μην ξαναπιασετε τον Π.Α.Ο.Κ Στα στόματα σας γιατί η απάντηση που θα πάρετε θα είναι τόσο ηχηρή που θα το φυσατε και δεν θα κρυώνει.

Δεν φτάνει που διαλύσατε την χώρα έχετε το θράσος να πουλάτε και ήθος.,Φορέστε τις ερυθρολευκες πατσαβουρες με χορηγία Ζίμενς, Βάλτε τον κυρηκα Χανίων στην μασχάλη, τα χρέη Στην Αγροτική Τράπεζα και το φιάσκο του Βόλου εκεί που ξέρετε και μην λεκιαζετε τον μεγάλο Π.Α.Ο.Κ με την γλίτσα σας.

Επιλεκτικά ευαίσθητε με τις λαθρεμπορίες υπέπεσε κανένα αταξίδευτο καράβι με δύο τόνους πρέζα στην Προσοχή σου; Ή και εσύ διάβαζες εκείνη την περίοδο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον τουιτι και όλα τα επ αμοιβή τζουκ μποξ του, που έπειτα από 90 χρόνια δικαιώνουν Τον κόσμο μας. Σύσσωμος ο συρφετός της χαβουζας ξεχειλίζει από μίσος για τον δικέφαλο αετό, Πρασινοκοκκινοι κοκοι προσπαθούν να ξεπλυνουν Ένα αιώνα διαπλοκής στην Ελληνική Κοινωνία και τον Ελληνικό αθλητισμό μέσα σε έξι μήνες. Με τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ ενωμένο δεν φοβόμαστε κανένα και τίποτα και σας περιμένουμε».