«Βόμβες» Μακ για τον Ολυμπιακό!

1009

Μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σλοβακίας, ο Ρόμπερτ Μακ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά που είπε για τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για την σχέση του με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα www.pluska.sk και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι άνευ προηγουμένου. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Είναι, πάντως, τροφή για σκέψη που σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα.

Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα. Έχει ακυρωθεί ολόκληρο το κύπελλο και είναι άγνωστο αν θα συνεχιστεί.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μου έχουν συμπαρασταθεί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να είναι καθαρό».