«Βόμβες» Σαραϊδάρη για την ζούγκλα του Καραϊσκάκης!

Για το τι έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκης και για την αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό μέσα στην Ζούγκλα του Πειραιά, μίλησε στην «Δίκη στο ΟΡΕΝ», ο Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι έγινε με την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ:

«Υπήρχε καθυστέρηση στην αναχώρηση της ομάδας από το ξενοδοχείο, όχι μεγάλη βέβαια, γιατί δεν μπορούν να φτάσουν και οι δύο αποστολές μαζί. Από εκεί και πέρα. Υπήρχε συμφωνία ότι το πούλμαν θα φτάσει μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση 10-12 λεπτά με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν μέσα στο πούλμαν, και τους ανθρώπους της ασφαλείας της ΠΑΕ να συζητάνε με ανθρώπους του Ολυμπιακού και αστυνομίας για το τι θα γίνει.»

Για το τι έγινε μετά την άφιξη στην είσοδο του γηπέδου:

«Υπήρχε παρότρυνση της αστυνομίας για να πάμε στο γήπεδο με τα πόδια, με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να μας προσέχουν στην είσοδο. Στην συνέχεια άρχισαν να έρχονται οπαδοί των Ολυμπιακών(διαπιστευμένοι) και πετούσαν αντικείμενα και έσκαγαν αριστερά – δεξιά μακριά ευτυχώς από εμάς. Οι οπαδοί (διαπιστευμένοι) ήταν με κουκούλες και ευτυχώς είχαμε την δική μας ασφάλεια και φτάσαμε στα αποδυτήρια μας.»

Για το τι έγινε με τους διαιτητές στο ημίχρονο:

«Είχαμε συμφωνήσει η πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών να παραμείνει ανοιχτή για να φανεί ότι δεν εισέρχεται κανένας στα γραφεία των διαιτητών. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η πόρτα ήταν ανοιχτή ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ακολουθούσαν τον διαιτητή και η πόρτα έκλεισε. Είδα τον Μαρινάκη και τον Θεοδωρίδη να κατευθύνονται προς τα εκεί, χωρίς όμως να γνωρίζω αν πήγαν στους διαιτητές ή στους παίκτες του που είναι στο βάθος. Την πόρτα δεν με άφησαν να την ξανά ανοίξω, κινητοποιήθηκαν ωστόσο οι παρατηρητές και οι υπεύθυνοι της αναμέτρησης.»