«Βόμβες» Τσιώλη για ΠΑΟΚ, Άρη και Διαμαντόπουλο

406

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στην Βουδαπέστη ενώ προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στη Βουδαπέστη: «Με προβλημάτισε η προσέγγιση του αγώνα και φάνηκε από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και κυρίως του προπονητή του ΠΑΟΚ. Απόρησα που ο ΠΑΟΚ είχε τρεις επιθετικούς χαφ στον πάγκο, σε ένα παιχνίδι μονόδρομο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν νομίζω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα, αν συνεχίσει στην Ευρώπη θα έχει έξτρα αυτοπεποίθηση και θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ του. Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε το ματς και ο Λουτσέσκου έβαλε πολλούς ανασταλτικούς παίκτες, ενώ για πρώτη φορά έπαιξαν μαζί οι Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ. Χρονικά ο ΠΑΟΚ αυτή την κρίση την περνάει έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και ίσως μπορεί να το ξεπεράσει πιο εύκολα».

Για την απόφαση να λυθεί η συνεργασία του Ερέρα με τον Αρη: «Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε φέτος ο Αρης. Κομβικό σημείο ήταν το χαμένο πέναλτι του Γιουνές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω πως αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία με αυτόν τον προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη κοιτάει να προσεγγίσει προπονητές που είναι στο γραφείο του».