Γερμανικός εμφύλιος στην Εθνική Ομάδα

275

Σε συνέντευξή του σε αθηναϊκή εφημερίδα, ο Χοσέ Χολέμπας αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο θέμα της αποχώρησής του από την Εθνική Ομάδα, ρίχνοντας όλη την ευθύνη στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Live Sport”, μεταξύ άλλων είπε:

“Η Εθνική είναι πάντα ένα ανοιχτό κεφάλαιο για μένα. Αλλά αυτή την στιγμή, όχι, εξαιτίας του κόουτς Σκίμπε. Οι αποφάσεις που παίρνει σχετικά με τους παίκτες που καλούνται να παίξουν για την Εθνική ομάδα, θεωρώ ότι δεν λαμβάνονται βάσει των επιδόσεων, της φόρμα που έχουν κάθε φορά.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σταμάτησα να αγωνίζομαι για την Εθνική της Ελλάδας και όχι εξαιτίας της ηλικίας μου. Διατηρώ την φόρμα μου και φροντίζω γι΄ αυτήν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ελεύθερα τη γνώμη μου για τον Σκίμπε”, ανέφερε ο Χολέμπας και για το πώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, είπε:

“Με ενδιέφερε πολύ η Εθνική ομάδα. Έγινε πολλή συζήτηση γύρω απ΄ αυτό το θέμ ακαι ό,τι αφορά το στοπ που είπα στην Εθνική. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα στις εφημερίδες για εμένα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί”.

Για το αν νιώθει περισσότερο Γερμανός ή Έλληνας, τόνισε πως “νιώθω και τα δύο, σίγουρα λίγο πιο πολύ Γερμανός, ωστόσο έκανα το βήμα προς την Ελλάδα λόγω του πατέρα μου”.