Γεωργιάδης: «Δίκαια στην κορυφή ο ΠΑΟΚ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ προς το πρωτάθλημα, την εθνική ομάδα, για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και για την Κ17 του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ενασχόλησή του σήμερα με το ποδόσφαιρο:

«Ασχολούμαι με τις υποδομές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με την Κ-17 της ομάδας. Στόχος να προετοιμάσουμε κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να προωθηθούν στην Κ-19 και στην συνέχεια να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ έχτισε τις βάσεις για την φετινή εξαιρετική πορεία από την στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδη. Έχει γίνει σταθερή αλλαγή, ενώ τα τεχνικά επιτελεία έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δικαίως στην κορυφή»

Για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ:

«Δεν υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον μετά από αρκετά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, ειδικότερα με την απαγόρευση μεταγραφών και ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός στόχων»

Για την Εθνική ομάδα και αν μπορεί να επιστρέψει στην ελίτ, με την συμμετοχή της στο Euro 2020:

«Η εικόνα της εθνικής ήταν άσχημη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί τον ιδανικότερο τεχνικό για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, με στόχο την πρόκριση στο Euro 2020»!