Γιαννούλης: «Περιμένω τις ευκαιρίες»

52

Για τις ευκαιρίες που περιμένει να πάρει αλλά και για το νέο ρόλο που έχει στην ομάδα, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας, ο στόχος μου ήταν αυτός από τον πρώτο δανεισμό, να επιστρέψω και να την βοηθήσω. Από εκεί και πέρα περιμένω τις ευκαιρίες που θα έρθουν από τον προπονητή, για να δείξω ότι είμαι ικανός»

Για τις δυσκολίες στην αλλαγή θέση του είπε: «Κυρίως τα αμυντικά καθήκοντα και σε αυτό είναι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνομαι πίσω».

Για το αν μιλάει με τον αδερφό του για την θέση: «Ναι… με τον αδερφό μου μιλάω καθημερινά όχι μόνο για το ποδόσφαιρο φυσικά. Με βοηθάει πάρα πολύ και από τη πρώτη στιγμή που άρχισα να παίζω αριστερό μπακ, μου έδινε πολλές χρήσιμες συμβουλές».

Ποια ήταν η πιο χρήσιμη συμβουλή του, είπε: «Να κοιτάω το αμυντικό κομμάτι και όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου επιθετικά, ωστόσο πρώτα η άμυνα».

Για το ποιος είναι καλύτερος, ο Κώστας ή ο Δημήτρης Γιαννούλης, σημείωσε: «Επειδή πιστεύω ότι θα το δει, θα πω ο Κώστας (σ.σ. γέλια). Προς το παρόν!».

Δείτε το βίντεο: