Γιατί δεν ήρθε ο Τοϊβόνεν

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Όλα Τοϊβόνεν στον ΠΑΟΚ και τον λόγο που τελικά “κόλλησε” η διαπραγμάτευση αποκάλυψε η ιστοσελίδα “thenorthernecho.co.uk” που φιλοξενεί πλήρες ρεπορτάζ για τις κινήσεις της Σάντερλαντ να αποκτήσει τον παίκτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, πριν μία εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στο να “κλείσει” την μεταγραφή που κυνηγά εδώ και δύο μήνες ο Άρνεσεν, όμως, το θέμα κόλλησε στην παράμετρο του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ επέμενε στην προσφορά του για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς, η Ρεν τηρούσε στάση αναμονής περιμένοντας καλύτερη πρόταση και αυτός που έγειρε την πλάστιγγα και οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης. Ο Τοϊβόνεν θέλει να φύγει και να μην ξαναγυρίσει στη Ρεν και ήταν και ο ίδιος αρνητικό στο δανεισμό, ενώ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι “κόλλησαν” οι διαπραγματεύσεις και μπήκε ξανά στο κόλπο η Σάντερλαντ που χθες προχώρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με την Ρεν και σήμερα αναμένεται να φθάσει σε οριστική συμφωνία.

Αν αυτό συμβεί, τότε ο Τοϊβόνεν μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.