«Για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός»

Για την σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μπαλογιάννης, κάνοντας λόγο για ένα… δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη με τον Ολυμπιακό:

“Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν πολύ σημαντική για εμάς, αφού μας ανέβασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως αυτό το παιχνίδι του αφήνουμε πίσω και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας ανέβασε την ψυχολογία, ήταν όντως πολύ σημαντικό, αλλά ως εκεί. Μένουν ακόμη 10 αγωνιστικές, μαθηματικά δεν πήραμε τον τίτλο και πρέπει να συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα”.

Για το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους ζητά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι:

“Αυτό μας το δείχνει ο προπονητής με αυτά που μας λέει στις προπονήσεις και με τον τρόπο που κάνουμε προπόνηση, αλλά δεν είναι μόνο ο προπονητής, όλο το επιτελείο και εμείς οι παίκτες ξέρουμε πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος για να πάρουμε τον τίτλο”.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που έρχεται:

“Με τον Απόλλωνα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας θέλει πολύ τους βαθμούς, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο, αλλά την δική μας την ομάδα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός”.

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ για να επικρατήσει:

“Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, έτσι όπως παίζουμε μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και όλοι το ξέρουν πως το έχουμε αποδείξει αυτό και θα κάνουν αυτό που πρέπει ώστε να πάρουμε τη νίκη”.