“Για τον ΠΑΟΚ, που ονειρευόμαστε”

52

Στη χθεσινή γ.σ. των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης πήρε τη θέση του αποθανόντος Παναγιώτη Ποικιλίδη στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, μαζί με τον Ζήση Βρύζα, την Μαρία Γκοντσάροβα, τον Ηλία Γεροντίδη και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κύπριος νομικός αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας!

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης μιλώντας στο paokfc.gr δήλωσε:

«Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι αποτελώ ήδη κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ανυπομονώ να συνεχίσω τη διαδικασία αναβάθμισης του συλλόγου προκειμένου να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί όπου ονειρευόμαστε· εκεί όπου ιστορικά του αρμόζει βάσει των αξιών και της ιδέας που πρεσβεύει.

Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη για την ευκαιρία που μου δίνει και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, ο καθένας απ’ το δικό του πόστο, μπορούμε να επιτύχουμε. Eχουμε μπροστά μας έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε και θα χρειαστεί υπομονή και αποφασιστικότητα για να υπερκεράσουμε τα διάφορα εμπόδια που θα συναντήσουμε.

Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην αποστολή μας. Σε συνδυασμό μάλιστα με σκληρή δουλειά, το αποτέλεσμα θα είναι ένα σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης της ομάδας, για το οποίο θα είμαστε περήφανοι όλοι όσοι αποτελούμε μέρος του.

Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα προσφέρω όλη μου την ενέργεια και γνώση ώστε τελικά να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας».