Γιορτή με… ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει την ερχόμενη Πέμπτη εκ νέου στην Ολλανδία για το δεύτερο, και τελικό, στάδιο της προετοιμασίας του, αυτή τη φορά στο Χορστ.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί θα δώσει μια ακόμα σειρά από φιλικά παιχνίδια και ένα από αυτά θα είναι αυτό κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ, την τελευταία ημέρα της παραμονής του στην χώρα.

Στις 27 του μήνα οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την πρώην ομάδα του Λάζαρου Λάμπρου, ουσιαστικά στην πρόβα «τζενεράλε» τους ενόψει των προκριματικών του Champions League, που ξεκινάν για τους «ασπρόμαυρους» στις 5-6 Αυγούστου.

Αναλόγου ύφους θα είναι το παιχνίδι και για τους Ολλανδούς, αφού το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινάει στις 4 Αυγούστου, και η Σιτάρντ αντιμετωπίζει την Αλκμάαρ.

Οι Ολλανδοί διαφημίσουν ήδη το συγκεκριμένο φιλικό, που έρχεται μαζί με την ετήσια… γιορτή της Φορτούνα.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα, μια ημέρα μετά το φιλικό θα διεξαχθεί η γιορτή για τους οπαδούς. μπροστά στο γήπεδο της Σιτάρντ. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία οι οπαδοί να βγουν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να αγοράσουν επίσημα προϊόντα του συλλόγου.