«Γι αυτό δυσκολεύεται ο ΠΑΟΚ»

154

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βελτιωθεί για να μην κινδυνέψει να έχει απώλειες, ενώ τόνισε ότι είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ουάρντα: «Oποιος και να παίξει, είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Ουάρντα είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όσο για τον χαρακτήρα του θα πρέπει να το δει ο προπονητής. Και ο Μπίσεσβαρ να είναι, και ο Ουάρντα να είναι, και οι δύο είναι επικίνδυνοι παίκτες».

 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει μια διαφορά, παίζει εκτός έδρας και κάνει επαγγελματικές νίκες. Δε συνδυάζει τις νίκες με το το θέαμα. Αυτό γίνεται γιατί έχει το άγχος να πάρει το Πρωτάθλημα. Έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το Πρωτάθλημα. Επειδή είναι ο ΠΑΟΚ θέλει λίγη προσοχή και να παίξει και λίγο θεαματικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο. Οι ομάδες ξέρουν το παιχνίδι του και αυτός είναι ίσως και ο λόγος που δυσκολεύεται να πάρει το αποτέλεσμα».

 

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει σύστημα. Αλλάζει τους χώρους πρεσαρίσματος μόνο. Εντός πνίγει τον αντίπαλο ενώ εκτός δίνει χώρο στον αντίπαλο. Ο αντίπαλος το γνωρίζει και πράττει ανάλογα».