Γκάφα της Βέροιας – Έβαλε τιμωρημένο και χάνει ματς στα χαρτιά!

Γκάφα ολκής στη Βέροια, καθώς έπαιξε βασικός στην Καλαμάτα ο Στέλιος Μαραγκός παρ’ ότι είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες, με την ομάδα της Πελοποννήσου να υποβάλλει ένσταση για να πάρει πάρει το παιχνιδι στα «χαρτιά».

Θυμίζουμε οτι η Βέροια απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Καλαμάτα αλλά κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Οι Ημαθιώτες υπέπεσαν σε γκάφα με την χρησιμοποίηση του Μαραγκού που ενώ είχε συμπληρώσει κάρτες και κανονικά θα έπρεπε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά αγωνίστηκε κανονικά.

Η «Μαύρη Θύελλα» εκμεταλλευόμενη το άρθρο 7 παράγραφος 4δ του πειθαρχικού κώδικα το οποίο αναφέρει: «οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις δύο (2) τελευταίες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και τους αγώνες κατάταξης που ακολουθούν (play off, play out)», θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και λογικά θα δικαιωθεί.

Ειδικότερα  για την 22η αγωνιστική ο παίκτης συμπλήρωσε 7 κίτρινες και έπρεπε βάσει του άρθρου να εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του αφού εξέτισε μια με τον Θεσπρωτό. Μάλιστα ήταν και στην λίστα των τιμωρημένων που ανακοινώνει η Διοργανώτρια Αρχή.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα των τιμωρημένων της 22ης αγωνιστικής