Γκαντέμης ο Θεοδωρίδης

30

Άτυχος ήταν ο Γιώργος Θεοδωρίδης, καθώς ο τραυματισμός που τον χτύπησε πέρσι, του δημιούργησε κι άλλα προβλήματα, με αποτέλεσμα να μπει και πάλι για επέμβαση.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν αρχηγός του Παναιτωλικού, είχε υποστεί πέρσι τον Μάρτιο κάταγμα κνήμης, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 27η αγωνιστική κι είχε χάσει τους τελευταίους αγώνες της σεζόν. Ο 34χρονος, πλέον, μεσοεπιθετικός επανήλθε, έπαιξε στα πρώτα τέσσερα φετινά ματς, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και τελικώς δεν απέφυγε την αρθροσκόπηση.

Ο Θεοδωρίδης είχε ένα οστικό οίδημα στην ποδοκνημική άρθρωση, που όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού “παρουσιάστηκε κατά τη διαδικασία επανένταξής του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον Μάρτιο (κάταγμα κνήμης)“.

Την επέμβαση, ο Θεοδωρίδης την έκανε στη Θεσσαλονίκη, στον πρώην γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη.

Ο Ράλλης είναι αυτός που παρακολουθεί τους παίκτες του Παναιτωλικού, καθώς ο Μάκης Χάβος τον εμπιστεύεται και τον προτιμά, από την εποχή που συνεργάστηκαν στον ΠΑΟΚ και τους τραυματίες του, τους στέλνει στη Θεσσαλονίκη!