Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ πάνω από τα ονόματα!»

O ΠΑΟΚ επικράτησε επί της ΑΕΛ με 5-0 στο στάδιο της Τούμπας σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα και όχι μόνο,

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς βιώνει την ικανοποίηση μετά από εμφανίσεις όπως αυτή απέναντι στην ΑΕΛ:

«Εμένα πάνω απ’όλα μου αρέσει να βλέπω την καλύτερη λειτουργία της ομάδας. Δεν μου αρέσει να κερδίζουμε με γκολ τα οποία δεν είναι τόσο όμορφα ή τόσο ωραία και καλά οργανωμένα. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω πράγματα τα οποία τα έχουμε κάνει στην προπόνηση να βγαίνουν στον αγώνα. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο, αυτός είναι ο σωστός ο δρόμος για να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα και να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο είμαι σίγουρος ότι μπορούν να μπουν τα γκολ με έναν σταθερό τρόπο, ενώ αν τα πράγματα είναι στην τύχη, κάποιες φορές μπορούν να σου βγουν και κάποιες όχι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάποια γήπεδα δεν είναι και τόσο καλά, για να παιχτεί το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε έχοντας την κατοχή και την οργάνωση επιθετικού ποδοσφαίρου, ωστόσο κάποιες φορές σε άλλες συνθήκες πρέπει να βρει άλλον τρόπο για να κερδίσεις».

Για τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό:

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, πρέπει να βάλουμε την ομάδα πάνω από τα ονόματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρόκειται για δύο ντέρμπι και ο καθένας από εμάς πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω. Πλέον από αύριο ξεκινάμε την δουλειά και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή».