Γκώνιας:”Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο”

31

Για την εικόνα της ομάδας του μίλησε στην συνέντευξη τύπου ο Τάκης Γκώνιας, μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη στο Χαριλάου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Μέσα σε μία εβδομάδα παίξαμε με τον τέταρτο εκτός, τον τρίτο εντός και σήμερα με τον πρώτο. Κερδίσαμε τα δύο από τα τρία. Ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη ή αυτό που μας αξίζει, αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Όπως στο πρώτο έτσι και τώρα, σας θυμίζω, ότι στο πρώτο μας ισοφάρισαν με πέναλτι που δεν ήτανε. Ήταν λάθη του διαιτητή δεν λέω για δόλο. Και το 2-3 ήταν με οφσάιντ. Και σήμερα, τελειώνει ένα πρώτο ημίχρονο, που εμείς δεν είχαμε τις τελικές όπως στα άλλα ματς, αλλά σε αυτό οφείλεται η αμυντική λειτουργία του Άρη. Και δεχόμαστε με αυτό τον τρόπο γκολ που όλοι είδατε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, τον καλό του προπονητή και εύχομαι να πάρει στο τέλος αυτό που αξίζει. Ο Άρης δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός. Σήμερα χάρηκα που ήμουν στο γήπεδο, μακάρι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα».

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Εργοτέλης παίζει το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου με κάθε ομάδα. Αλλά το ότι δεν δημιουργήσαμε καλές φάσεις, οφείλεται στην άμυνα του και δεν είναι τυχαία ο Άρης εδώ».

«Σιχαίνομαι να μιλάω για διαιτητές. Δεν είναι να καθορίζουν αγώνες, είναι να διεκπεραιώνουν αγώνες. Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο», τόνισε στη συνέχεια.

Για το ποιος θα ανέβει: «Μακάρι να ανέβουν οι δύο καλύτερες ομάδες. Άλλο στυλ η κάθε ομάδα. Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό».