Γράφουν για Λούκας οι Ισπανοί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η διοίκηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια  έχει ήδη αρχίσει να βολιδοσκοπεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να διαπιστώσει ποιες είναι οι προθέσεις τους, καθώς η ρήτρα των 3,5 εκ. ευρώ που υπάρχει από το καλοκαίρι όταν είχε γίνει η συμφωνία δανεισμού θεωρείται πολύ μεγάλη.

Η διάθεση της Ντέπορ είναι να πληρώσει μάξιμουμ 1,5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Για να το καταφέρουν, βάζουν μπροστά τον ίδιο τον παίκτη και την θέληση που δείχνει να μείνει μόνιμα στην  πατρίδα του. Οι Ισπανοί εκτιμούν πως από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έδωσε το ΟΚ το καλοκαίρι στο αίτημα του Λούκας να πάει στην πατρίδα του επειδή είχε σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, θα δεχθεί μία πρόταση πώλησής του περίπου στο 40% της ρήτρας του.

Το θέμα θα απασχολήσει έντονα τις επόμενες εβδομάδες την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, καθώς θα συνεχιστεί η πίεση από την πλευρά της Λα Κορούνια και ίσως και από αυτή του ποδοσφαιριστή.