Γ’ Εθνική ζητούν οι οργανωμένοι

14

Η διοίκηση Στεφανίδη δεν πείθει τους οργανωμένους οπαδούς του Αρη, οι οποίοι ζήτησαν σε συνάντηση που είχαν με τους δύο μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη και την Κοινωνία Μελών Αρη, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και την εκούσια εκκαθάριση.

Αντιπροσωπεία από όλους τους συνδέσμους του Αρη (Super 3, Ιερολοχίτες, Club 1914), συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους του ΑΣ και της ΚΜΑ και αυτό που ζήτησαν είναι να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη Γ’ Εθνική, καθώς βλέπουν ότι η διοίκηση Στεφανίδη δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και ακόμα περισσότερο τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε αυτό.

Κατηγόρησαν μάλιστα τους εκπροσώπους των δύο φορέων ότι παρέχουν στήριξη στη διοίκηση της ΠΑΕ. Η προκήρυξη γενικών συνελεύσεων που ζητούσαν οι οργανωμένοι αποκλείστηκε ως ενδεχόμενο γιατί είναι χρονοβόρα διαδικασία, ενώ από τον ΑΣ τονίστηκε ότι θα ψηφιστεί από το δ.σ. του η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική.

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σε νέα ευρεία συνάντηση τη Δευτέρα παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ τίθεται ένα ζήτημα, αφού την ίδια ημέρα γίνεται η κλήρωση του κυπέλλου στο οποίο ο Αρης συμμετέχει κανονικά ως ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Μόλις χθες πάντως ο Πάνος Στεφανίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις επαναλάμβανε ότι δεν θα οδηγήσει ο ίδιος την ομάδα στη Γ’ Εθνική και καλούσε όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει να αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ.