«Δέθηκα γιατί είμαι Αρειανός, αποχωρώ με πικρία από τον Άρη»

Στον  ραδιοφωνικό σταθμό «Focus» μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης, Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τη συνεισφορά του στην άνοδο του Άρη στην Α’ Εθνική: «Όλα τα παιδιά βοήθησαν και πέτυχαν σημαντικά γκολ. Όταν παίζω σε μία ομάδα δίνω την ψυχή μου. Με τον Άρη δέθηκα περισσότερο γιατί είμαι και Αρειανός».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Θοδωρή Καρυπίδη: «Ο πρόεδρος μου είπε να κάτσω αλλά εγώ ήθελα να παίξω. Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να είναι εκτός αγωνιστικών χώρων, δεν γινόταν να χάσω ακόμα μία χρονιά. Συμφωνήσαμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τις κινήσεις του Άρη: «Γίνεται μία σοβαρή δουλειά, στοχευμένες μεταγραφές. Παίρνουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα που έχουν δείξει πράγματα στο παρελθόν. Πιστεύω να πάει καλά η ομάδα και εύχομαι να προχωρήσει στην Ευρώπη».

Για τον Ιντέγιε: «Τον θυμάμαι από τον Ολυμπιακό, έβαζε πολλά γκολ. Θέλει λίγο χρόνο προσαρμογής αλλά όταν γίνει καλά θα πάρει στις πλάτες του τον Άρη».

Για το καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια: «Όταν έχεις καλό κλίμα στα αποδυτήρια βοηθάει διπλάσια την ομάδα. Είχαμε πολύ καλό κλίμα την ομάδα και βοήθησε αρκετά ώστε να προχωρήσει η ομάδα».

Για τη φυγή του Ματέο Γκρσία: «Ο Ματέο έδειξε ότι είναι βαρόμετρο για την ομάδα την περσινή χρονιά. Έχει ταλέντο και μέλλον. Θα απουσιάσει από την ομάδα αλλά θα πρέπει η ομάδα να κοιτάξει την επόμενη μέρα, όταν χάνεις ένα σημαντικό παίκτη πρέπει να βρίσκεις λύσεις».

Για την πορεία του Άρη στην Σούπερλιγκ: «Με την πρώτη χρονιά στην Σούπερλιγκ βγήκε στην Ευρώπη. Στην θέση που αξίζει να είναι, πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη ο Άρης».

Για τον MVP της περσινής χρονιάς: «Ο Ματέο ήταν από τους καλύτερους. Έβαλε τα περισσότερα γκολ στην ομάδα. Υπήρχαν παίκτες όπως οι Ντιγκινί, Λάρσον και Σιώπης που βοήθησαν αρκετά, αλλά ο Ματέο ξεχώρισε λίγο παραπάνω».

Για το αν αισθάνεται πικρία που αποχωρεί από τον Άρη: «Έχω μία πικρία γιατί πίστευα ότι μπορούσα να βοηθήσω. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, έδειξα πράγματα αλλά στην συνέχεια δεν προτιμήθηκα».