«Δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ»

108

Στο σύνολο των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που μιλάνε για την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ μπαίνει ο Νίκος Νιόπλας, ο οποίος έμπλεξε με την σειρά του το εγκώμιο των παικτών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Ήταν από τα καλά παιχνίδια που είδαμε φέτος. Βοήθησαν και οι ομάδες σε αυτό, αλλά και ο διαιτητής. Ενώ σε τρία ματς το Σάββατο μπήκαν δύο γκολ, μόνο στην Τούμπα μπήκαν τέσσερα και μπορούσαν κι άλλα. Έπαιζαν οι καλύτερες ομάδες και νίκησε η καλύτερη, ο ΠΑΟΚ. Ήταν μια δίκαιη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Είχε μεγαλύτερη ισορροπία ως ομάδα. Και επιθετικά και αμυντικά. Υπάρχει ο ίδιος προπονητής σε σχέση με πέρσι και με τα μάτια καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Και το σπουδαιότερο, παίζουν ανδρικά με την έννοια ότι έχουν μια καλή προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του κάθε αγώνα. Το καλό είναι ότι είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι και η καλύτερη ομάδα δίκαια θα στεφθεί πρωταθλήτρια».

 

Για το αν το +9 θα απελευθερώσει τον ΠΑΟΚ να φανεί καλύτερος στη συνέχεια: «Λογικό δεν είναι; Δεν νομίζω ότι θα έχει θέμα μη χάσει το Πρωτάθλημα στη συνέχεια. Όντας στο +9 μόνο τον εαυτό του έχει να φοβάται. Παίζοντας με σοβαρότητα μπορεί να φτάσει και αήττητος ως το τέλος».

 

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και το νταμπλ: «Όταν είσαι ικανός για το Πρωτάθλημα, ασφαλώς, μπορείς να πάρεις και το Κύπελλο. Αν πάρεις το Πρωτάθλημα, μπορείς πιο ελεύθερος να βγάλεις και άλλα πράγματα».

 

Για τη συνέχεια από εδώ και πέρα: «Αν πάρει το Πρωτάθλημα θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Να αλλάξει παίκτες για να ανεβεί κι άλλο το επίπεδο. Και φέτος είναι η ιδανική συγκυρία γι’ αυτό».