«Δίκαιη η ισοπαλία…»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό με τον Σολτάνι.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ενα δύσκολο παιχνίδι και τις δύο ομάδες. Δύο ομάδες που τους αρέσει να ασκούν πίεση. Θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο. Γενικά είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής άξιζε το γκολ λόγω του πνεύματος μαχητή και το γεογνός ότι δεν τα παράτησε».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Το δεύτερο ημίχρονο πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις ο Ηρακλής πίεσε στην περιοχή μας. Ήταν γρήγοροι και εκμεταλλεύτηκαν τους χώρους που βρήκαν. Μπορεί να πατήσαμε λιγότερες φορές στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά οι ευκαιρίες μας ήταν πιο ξεκάθαρες».

Για την αντίδραση του Σολτάνι είπε: «Είναι θέμα των αποδυτήριων και δεν θα κάνω σχόλιο και θέλω να με καταλάβετε».

Για το πως είδε τον Ηρακλή: «Σχεδόν το ίδιο στιλ παιχνιδιού. Πειθαρχημένη ομάδα που τρέχει πολυ. Η αρχή τους στο πρωτάθλημα ίσως να ήταν δύσκολη γιατί υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στην Football League και την Super League».

Για την απουσία του Μπέρτου στον αγώνα με τον ΟΣΦΠ, αλλά και την επιστροφή του σήμερα: «Έχουμε 20 παίκτες. Υπήρχε ροτέισιον υπήρχε και σήμερα μια αλλαγή. Υπάρχουν και τραυματισμοί. Και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοιτάζουμε αυτό. Εγώ θέλω ο παίκτης να είναι 100% για να παίξει».