«Δείξαμε ψυχή και πάθος»

50

Ικανοποιημένος με την ανατροπή και με την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ο Νίκος Παπαδόπουλος στην συνέντευξη τύπου μετά το 1-2 του Ηρακλή στον Αστέρα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Μία ποιοτική ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις, αλλά χωρίς λόγο νωρίς κλειστήκαμε πίσω κι έτσι ο Αστέρας είχε την κατοχή και κατάφερε να σκοράρει με το πέναλτι για το οποίο, δεν ξέρω αν είναι.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε πράγματα. Η ψυχή, το πάθος που δείξαμε, πιστέψαμε ότι δεν πρέπει να φύγουμε από δω χωρίς να πάρουμε κάτι. Πήραμε αυτή τη νίκη που πάει ψηλά στη βαθμολογία την ομαδα. Εκεί που θέλουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπαιξαν και για έναν συμπαίκτη τους, τον Σαραμαντά, που τραυματίστηκε, και τον κόσμο μας. Πρέπει να χαρούμε σήμερα και αύριο και από Δευτέρα να προσηλωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται. Η επιτυχία είναι κοντά με την αποτυχία».

Για το αν αλλάζει πλέον ο στόχος της ομάδας:

«Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Σημασία έχει ο προορισμός. Δεν είμαστε ομάδα που χτυπάει τις πρώτες θέσεις, αλλά θέλουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή τη χρονιά η ομάδα πρέπει να δώσει βάση στο να σταθεροποιιηθεί στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά».

Για το τι άλλαξε στον Ηρακλή:

«Στην αρχή κάπου χάσαμε κάτι σημαντικό για μας. Κάτι που το είχαμε σε μεγάλο βαθμό πέρσι και είναι η λέξη ομάδα. Ίσως λόγω των κακών αποτελεσμάτων στην έδρα μας και χάσαμε λίγο τον στόχο μας. Προσπάθησα τις τελευταίες αγωνιστικές να ξαναφέρω αυτό που πρέπει να έχει ο Ηρακλής. Να βάζουμε πιο πάνω την ομάδα από τον εαυτό μας. Κι αυτό το καταφέραμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Είναι σημαντικό ο ένας παίκτης να παλεύει για τον άλλον».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Πιστεύω πολύ στη λέξη μετάβαση ή το τρανζίσιον αν θέλετε. Και στις δύο φάσεις και από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Για μένα και τα δύο γκολ είναι το τρανζίσιον. Θέλαμε να οδηγήσουμε τον αντίπαλο να παίξει από τα αριστερά και όχι από τα δεξιά που θεωρώ ότι είναι η καλή πλευρά του. Είχαμε σε κάλη μέρα και τον Χουνάτερσον».

 

Για τον τραυματισμό του Σαραμαντά:

«Εχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Δείχνει ότι πονάει αρκετά, αλλά δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι. Είμαι σίγουρος ότι το ιατρικό τιμ είναι εξαιρετικό και θα τον βοηθησουμε να επανέλθει γρήγορα».