“Δεν έχουμε κορμό ακόμα”

18

Η μισή προετοιμασία στην Ολλανδία πέρασε, κι αυτό που ξεκάθαρα προβληματίζει τον Αναστασιάδη, έστω κι αν δημόσια δεν παραδέχεται τίποτα, είναι το γεγονός ότι ακόμη δεν μπορεί να δημιουργήσει έναν κορμό…

Σήμερα παραδέχτηκε ότι η επιστροφή των διεθνών θα είναι πολύ σημαντική, γιατί όπως εξήγησε, αυτοί οι τέσσερις, Γλύκος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του κορμού, σε ποσοστό 60%…

Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, δεν έχουμε κορμό. Θα έρθουν τώρα οι διεθνείς και θα είναι αυτή μια βδομάδα για να γνωριστούμε όλοι μαζί, να γνωρίσουν αυτοί τους υπόλοιπους, κι οι υπόλοιποι αυτούς. Δεν θα έρθουν εδώ να κουραστούν, να ξεκουραστούν θα έρθουν. Αυτά τα τέσσερα παιδιά, είναι το 60% του κορμού. Τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, χαφ, φορ. Να μπουν κι αυτοί στο κλίμα, να αρχίσουμε να γινόμαστε ομάδα” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά και τη σημερινή ήττα από την Τσβόλε, αναφερόμενος και στα νέα αποκτήματα, που έρχονται.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, ο Αναστασιάδης απάντησε με ένα κοφτό “καμιά αγωνία δεν έχω” και αναφέρθηκε και στο σημερινό παιχνίδι.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για μας. Τα αποτελέσματα δεν μας ενδιαφέρουν, τα φιλικά είναι μέρος της προπόνησης. Ήθελα να ξεκινήσω με μια έμπειρη ομάδα στο πρώτο μέρος και είμαι ικανοποιημένος από την όλη συμπεριφορά, εκτός από τα στημένα των αντιπάλων, που θέλουμε δουλειά.

Στο δεύτερο, έβαλα τα παιδάκια με δύο έμπειρους παίκτες, για να δούμε τι μπορούν να κάνουν. Έγιναν πολλά λάθη, αλλά υπάρχουν στιγμές που σου δίνουν την πεποίθηση ότι έχουν πολύ μέλλον. Ίσως δεν είναι έτοιμα ακόμα, αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει” είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.