«Δεν έχουμε τόσα επεισόδια στην Ελλάδα»

37

Άγνοια για την ημερομηνία επανέναρξης του ελληνικού πρωταθλήματος, ύστερα από τον εμπρησμό που σημειώθηκε στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τόσα πολλά, όπως φαίνεται στο εξωτερικό, αλλά είναι κάποια που είναι πολύ σοβαρά και ελέγχει την κατάσταση η Αστυνομία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser»

«Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Με αυτά τα επεισόδια δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Δεν μας έχουν πει πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε τόσα επεισόδια, όπως φαίνεται από έξω (σ.σ στο εξωτερικό). Το πρόβλημα είναι ότι όταν έχουμε ένα ή δύο, είναι σοβαρά. Ποτέ δε φοβήθηκα. Η Αστυνομία συνηθίζει να ελέγχει την κατάσταση. Ναι, έχουν υπάρξει φορές που έχει αναβληθεί κάποιο ματς για επεισόδια στην κερκίδα.

Δεν είχαμε κάποια είδηση για απειλές σε διαιτητές (σ.σ η ερώτηση αφορά τη μετάθεση της εκκίνησης της σεζόν). Μας αιφνιδίασαν. Θα πρέπει να βρεθεί συμφωνία ανάμεσα στους διαιτητές και την ομοσπονδία».