Δεν ανησυχούν στον Άρη για την Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ζήτησε εδώ και λίγες ημέρες από το Πρωτοδικείο Βέροιας τη δικογραφία που έχει ανοίξει για το Βέροια-Άρης (0-1) που διεξήχθη στις 31 Ιανουαρίου 2018.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μέσα σε μια 15άδα αγώνων Κυπέλλου και Football League, που είχαν χαρακτηριστεί ως «ύποπτα. Όπως αντιλαμβάνεστε, πολλοί έσπευσαν να το συνδυάσουν με όσα έγιναν στο ΟΦΗ-Αιγινιακός, που, πρωτοδίκως, τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας με υποβιβασμό. Μόνο που τα πράγματα μάλλον είναι κάπως διαφορετικά.

Κατ’ αρχάς επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ Άρης ακόμη δεν έχουμε, αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχει μία σχετική ενόχληση. Πάντως σύμφωνα με όσα λένε από τα γραφεία της Αλκμήνης, δεν υφίσταται κανένας λόγος ανησυχίας.

Να θυμίσουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Άρης είχε νικήσει στις καθυστερήσεις, ενώ προηγουμένως είχε μείνει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καντιμοίρη, ενώ δεν του είχαν δοθεί και δύο πέναλτι. Στο.. τρίτο που τελικά δόθηκε, ο γκολκίπερ της Βέροιας απέκρουσε το χτύπημα του Διαμαντόπουλου και το γκολ της νίκης ήρθε στην εξέλιξη της φάσης, από τον Πασά.

Το θέμα είχε αρχειοθετηθεί από την ΕΕΑ, καθώς στη σχετική έρευνα που έγινε υπήρξαν καταθέσεις αστυνομικών, που επιβεβαίωναν ότι δε συνέβη κάτι ύποπτο, ενώ και στον στοιχηματικό… έλεγχο που έγινε, δεν προέκυψε κάτι το επιλήψιμο. Ουσιαστικά είναι μία κατάθεση πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας, που πλέον αγωνίζεται σε άλλη ομάδα της Super League, που εμπλέκει τον Θόδωρο Καρυπίδη.