«Δεν είμαι Σαουδάραβας»

Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, εξήγησε στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη τους λόγους που τον ωθούν στην έξοδο απ’ τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

«Δε χρωστάμε πουθενά, πήραμε και άδεια για τη Σούπερ Λίγκα 1. Ωστόσο, δεν θα διαλύσω την εταιρεία μου για τη Δόξα, για να μείνουν στο δρόμο 400 οικογένειες. Αγαπώ την ομάδα και τον τόπο, το απέδειξα, αλλά τώρα έχω οικονομικό πρόβλημα. Είναι «καθαρές» κουβέντες, δεν κρύβομαι.

Δυστυχώς δεν είμαι… Σαουδάραβας. Για ένα μήνα ακόμα θα ψάξω «συμπαίκτη» ή συνεργάτη, έχω τη νομική ευθύνη για περίπου 8 μήνες ακόμα. Όσους συνάντησα, δεν εξασφάλισαν αυτό που ζητώ. Και ας γράφετε συνθήματα εσείς οι φίλαθλοι στους τοίχους των γραφείων για… αυτόν που θέλει όλη η Δράμα.

Για να γίνει ανταγωνιστική ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2, υπολογίζω ότι θα χρειαστούν ως βάση περίπου 1.400.000 ευρώ. Μπορώ να διαθέσω με εισοδήματα και τηλεοπτικά σχεδόν 800.000 ευρώ. Άρα υπάρχει άνοιγμα τουλάχιστον 500.000 ευρώ, που πρέπει να καλυφθεί από τον επόμενο ιδιοκτήτη της Δόξας» ανέφερε ο Μπύρος.

Τέλος έγινε γνωστό πως θα δημιουργηθεί μια άτυπη επιτροπή για την στήριξη της ΠΑΕ, η οποία θα προσπαθήσει να βρει χορηγίες.