«Δεν είμαι τυχαία εδώ»

Ο Παναγιώτης Γλύκος πήρε το βραβείο του για την ανάδειξή του σε MVP του μήνα Οκτωβρίου και μίλησε για τη διάκριση αυτή, αλλά και για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό ότι θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019. Το νέο μου συμβόλαιο δείχνει ότι με εμπιστεύεται η ομάδα, ο κ. Σαββίδης, οι συμπαίκτες μου, ο προπονητής. Μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Θέλω να δικαιώσω με την απόδοση μου όσους με στηρίζουν».

Για το βραβείο του πολυτιμότερου του Οκτωβρίου: «Είναι ένα βραβείο, που θα μπορούσε να το έχει ένας άλλος παίκτες. Κρίνει την ατομική απόδοση του καθενός. Είναι κάτι θετικό, βρέθηκα να είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Στη συνέχεια, μπορεί να είναι για κάποιον άλλο αυτό το βραβείο».

Για το ρόλο που έχει παίξει στην εικόνα του αυτή τη σεζόν ο ανταγωνισμός: «Μπορεί να έχει παίξει ρόλο και αυτό. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Νιώθω καλά από την αρχή της χρονιάς. Μου δείχνουν εμπιστοσύνη ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου και αυτό μου δίνει κίνητρο».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Τίποτα δεν είναι εύκολο στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».