«Δεν είναι αυτός ο Ηρακλής»

31

Την πεποίθηση ότι ο σημερινός Ηρακλής δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που έχει παρουσιαστεί συνολικά στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο προπονητής του Πανιωνίου , Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: 

«Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Εχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και η νίκη ήταν επιτακτική. Ημασταν πολύ καλοί, τρέξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μπει στην περιοχή μας.

Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εχουμε αδυναμίες και πιστεύω να προσθέσουμε δύο τρεις παίκτες στο ρόστερ για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Η απόδοση του Ηρακλή δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχει στο πρωτάθλημα».

Είπε ακόμα… «Εμείς το έχουμε ξαναπεί έχουμε στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να βγάλουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να πουλήσουμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου. Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω πως πολύ σύντομα αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για παίκτες μας. Σίγουρα, η ομάδα δείχνει πως έχει συγκεντρώσει ικανοποιητικούς βαθμούς, τώρα το που θα τερματίσουμε θα το δούμε στην πορεία. Ο,τι καλύτερο έρθει, θα είναι φυσικά αποδεκτό από εμάς».

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του Πανιωνίου, είπε: «Είμαστε κοντά στην απόκτηση τριών παικτών. Ενας σε κάθε θέση. Θα γεμίσουμε το ρόστερ μας και θα βάλουμε στην ομάδα παίκτες με στοιχεία που μας λείπουνε».