Τι είπε ο Ίβιτς για την ήττα

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο Αζερμπαϊτζάν και ηττήθηκε δίκαια από την Καραμπάχ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να τονίζει πως πρέπει να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. 

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Από το πρώτο λεπτό δεν είχαμε την ενέργεια που θα περίμενα, δεν είχαμε σωστή κυκλοφορία, δεν παίρναμε πρωτοβουλίες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα που κατά την άποψη μου, δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κάτι άλλο, κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες. Προχωράμε, είναι μια ήττα, δεν την υπολογίζαμε, ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα εδώ. Θα κάνουμε την ανάλυση, θα προσπαθήσω να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου για το επόμενο παιχνίδι.Προσπαθήσαμε στο ημίχρονο αλλά και από την αρχή το ζήτησα από τους παίκτες, να μπουν δυνατά, να είναι συγκεντρωμένοι. Είχαμε δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που κατά την άποψη μου είναι θέμα συγκέντρωσης, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν σέντρες από τα πλάγια δεν μπορούμε να τους αφήνουμε μόνους στην περιοχή. Δεν μπορώ να πω τι ήταν αυτό που κάποιους τους πείραξε, αλλά αυτό που ζητάω σε κάθε παιχνίδι είναι απόδοση. Πιστεύω πως ήταν μια κακή μέρα και να καταλάβουμε όλοι ότι δεν θα έπρεπε να έρθει. Συνεχίζουμε, έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα, εξαρτάται από εμάς και πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι».

Δεν υπάρχει δικαιολογία να μην υπάρχει νεύρο και θέληση. Δεν υπάρχει δικαιολογία σε αυτό. Πιστεύω πως συμβαίνει αυτό για πρώτη φορά. Δεν είχαμε καθόλου δημιουργία στο παιχνίδι, καθόλου πίεση μπροστά που ζήτησα από τους παίκτες. Είχαμε πολλά λάθη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πολλές χαμένες μπάλες».

Για τις αλλαγές και τον Μπίσεσβαρ:

«Για όλα υπήρχαν λόγοι. Γιατί έκανα αλλαγή τον Κάνιας και γιατί δεν έκανα τον Κάμπος; Πίστευα ότι μπορεί να κρατήσει μπάλα και να μας δώσει μπροστά αυτό που περιμέναμε. Είχε περισσότερες ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο περίμενα να κάνει κάτι. Ο Μπίσεσβαρ δεν μπορεί να παίξει τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα κατά την άποψη μου».

Για τις απουσίες:  «Όχι δεν ήταν αυτός ο λόγος της ήττας. Έχουμε τον Τζαβέλλα που είναι τραυματίας και ο Αθανασιάδης, ο αρχηγός έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Μυστακίδης είχε χθες πυρετό και δεν ήταν στην αποστολή. Οι άλλοι παίκτες είναι εντάξει και δεν είναι επτά οι απουσίες, δεν είναι όλοι βασικοί».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό : «Όσο χρόνο έχουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλυση και τόσο χρόνο έχει και ο αντίπαλος. Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες και δεν θέλω να το κάνω. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να εμφανιστούμε εκεί όπως στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα».