«Δεν θέλω βραβείο όταν χάνουμε!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος του αγώνα, αλλά δεν χάρηκε ιδιαίτερα για το βραβείο του.

«Για μένα δεν θα πρέπει να απονέμεται βραβείο όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Δεν χαίρομαι. Στενοχωριέμαι που αφήσαμε δύο πόντους. Κάποια στιγμή πρέπει αυτό να σταματήσει. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έρχεται και δεν παίζει ποδόσφαιρο. Προσπαθεί για το καλύτερο και του δίνω συγχαρητήρια. Για μας είναι μια κακή μέρα, δεν τα καταφέραμε. Προσπαυθήσαμε να είμαστε κυρίαρχοι, δημιουργήσσμε σημαντικές ευκαιρίες και με εξαίρεση μία φάση δεν απειληθήκαμε. Αν δεν βάζουμε γκολ όμως, δεν μπορούμε να κερδίσουμε», είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε. «Είναι φυσιολογικό όταν δεν κερδίζεις να υπάρχει εκνευρισμός και άγχος. Ίσως πιο πολύ από ότι θα έπρεπε. Θα πρέπει να το διορθώσουμε για να έχουμε υπομονή».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα τελειώματα των φάσεων, είπε: «Δουλεύουμε πάνω σ΄αυτό, όλη την εβδομάδα αυτό κάναμε. Είναι δικό μας θέμα τα τελειώματα φάσεων. Όταν είσαι στην μικρή περιοχή και δεν βάζεις γκολ, είναι δικό μας θέμα και ατυχία. Πρέπει γρήγορα να το αλλάξουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια, ούτε να λέμε δεν πειράζει και πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για τον τρόπο που έπαιξε η Ξάνθη, σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό. Οι πιο πολλές ομάδες στην Τούμπα θα παίξουν σαν την Ξάνθη. Εμείς θα πρέπει να βρούμε το κλειδί και τέτοια παιχνίδια να τα φέρουμε στα μέτρα μας».