«Δεν θα έβαζα ποτέ τον Άρη να κλειστεί στην άμυνα του»

Για την βαριά ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στην συνέντευξη τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του. Ηρθαμε εδώ και θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και δεν κλειστήκαμε πίσω. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη, εμείς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε νωρίτερα.

Όταν χάσαμε τον Ιντέγε και δεχθήκαμε το γκολ πριν το πρώτο ημίχρονο, αποδιοργανωθήκαμε. Εκείνο το σημείο δεχθήκαμε και το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, κράτησε το σκορ».

Για το αν ήταν κομβική στιγμή το δοκάρι του Λάρσον ή η αναγκαστική αλλαγή του Ιντέγε: «Είχαμε ευκαιρίες, αφού δεν μπήκε εκείνο το γκολ, ήταν σημαντική η αλλαγή του Ιντέγε».

Για τον τραυματισμό του Ιντέγε: «Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση, θα αξιολογήσουμε αύριο την κατάστασή του».

Για τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο: «Φυσικά τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τόσο κοντά χρονικά, δημιούργησαν πρόβλημα. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις μετά. Hταν ένα καθοριστικό δίλεπτο».

Για το αν ήταν μεγάλο ρίσκο να παίξει αρκετά επιθετικά απέναντι στον Ολυμπιακό: «Οχι. Ηρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν θα άλλαζα κάτι. Οι λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ίσως να μπορούσαμε και πρώτοι να πετύχουμε γκολ. Είναι και η φιλοσοφία μου, δεν θα έβαζα ποτέ την ομάδα να κλειστεί στην άμυνά της».

Για το αν η αριστερή πλευρά του Άρη ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας: «Ίσως, αλλά και πάλι, θα αξιολογήσουμε μετά το παιχνίδι».