«Δεν θα μας εμποδίσει κανείς να μπούμε στα πλέι οφ»

161

Γιάννης Μυστακίδης και Τάσος Δημητριάδης βρέθηκαν σήμερα στην Sportexpo και το stand του ΠΑΟΚ, για λογαριασμό της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους της ομάδας, ενώ στο περιθώριο της παρουσίας τους, ο Μυστακίδης έκανε δηλώσεις.

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ από δω και πέρα: «Στόχος από εδώ και πέρα είναι να κάνουμε τρεις νίκες, να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για την τιμωρία της ομάδας: «Ήταν μία βαριά τιμωρία, που ποτέ ξανά δεν επιβλήθηκε σε βάρος άλλης ομάδας. Εύχομαι να μειωθεί αυτή η ποινή, αν και εμείς πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα τρία ματς που έρχονται και δεν θα μας εμποδίσει κανείς να μπούμε στα πλέι οφ».

Για τον τραυματισμό του: «Είναι και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα και ευχαριστώ τους γυμναστές και τους φυσιοθεραπευτές. Θα είμαι έτοιμος στα πλέι οφ».

Για την αλλαγή προπονητή: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ομάδες αλλάζουν προπονητές, παίκτες αλλάζουν ομάδες. Η ψυχολογία μας είναι καλύτερη, έχουμε πάρει ήδη δύο νίκες και συνεχίζουμε».

Για τον Δημητριάδη: «Πρώτα απ’ όλα να έχει υγεία. Από εκεί και πέρα όλοι ξέρουμε ότι οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ βγάζουν πολλά ταλέντα. Ο Τάσος είναι πολύ καλός παίκτες, έβαλε και γκολ με την Εθνική, θα πάρει τις ευκαιρίες και μακάρι να τις εκμεταλλευτεί».

Για τον κόσμο: «Τους χρειαζόμαστε και στα εύκολα και στα δύσκολα.  Τους θέλουμε μαζί και στα καλά και στα άσχημα».