«Δεν θα μας πιάσουν στον… ύπνο»

127

Στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Έστερσουντς, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί, τονίζοντας παράλληλα πως πιστεύει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα αιφνιδιαστούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με την Έστερσουντς: «Είναι μια εα ομάδα στη διοργάνωση. Τους βλέπουμε σοβαρά. Μία ομάδα που παίζει αρκετά με τη δύναμή της. Νίκησαν τη Γαλατασαράι αλλά νομίζω περισσότερο τους έπιασαν στον ύπνο εκείνη την περίοδο. Εμείς δεν θα δώσουμε αυτή τη πιθανότητα σε αυτούς. Έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα της ομάδας μας».

Σε ποιο ματς θα κριθεί η πρόκριση: «Πρέπει να γίνουν ξεκάθαρα τα πράγματα από το αυριανό παιχνίδι. Να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε αυτό και να δείξουμε προς τα πού θα πάει η πρόκριση. Η αντίπαλη ομάδα πρέπει να μας… ακολουθήσει».

Για το ότι η Έστερσουντς έχει παίξει ήδη 20+ παιχνίδια: «Είναι ήδη σε φουλ ρυθμό, αλλά εμείς αισθανόμαστε καλύτερα και αυτός δεν θα είναι λόγος να ψάξουμε δικαιολογία. Στεκόμαστε σε εμάς, θα είμαστε έτοιμοι και θα πολεμήσουμε».

Για τα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Νορβηγίας: «Αναπτύσσονται διαρκώς τα πρωταθλήματα. Έστω κι αν στηρίζονται περισσότερο στα φυσικά προσόντα των παικτών. Ωστόσο αναπτύσσονται και στη Σουηδία και στη Νορβηγία».

Για το τι γνωρίζει για την Έστερσουντς: «Όταν έπαιζα στη Σουηδία δεν βρισκόταν στην Α’ κατηγορία οπότε δεν ξέρω πολλά. Ωστόσο είδα τα ματς με την Γαλατασαράι, παίζουν δυνατά, δεν φοβούνται να πέσουν στα μαρκαρίσματα, αλλά κι εμείς είμαστε μεγάλα παιδιά…».